Groot vakantiehuis Friesland

Groot vakantiehuis in Friesland huren.

Wie een groot vakantiehuis in Friesland zoekt, bijvoorbeeld voor een familieweekend, vindt deze zeker op deze website met grote vakantiehuizen en groepsverblijven.  Of nu een groot vakantiehuis Friesland voor 14, 16, 20 of 30 personen zoekt, grote vakantiehuizen in Friesland en elders in Nederland en Europa vindt u hier. Friesland is een ideale provincie voor een watersportvakantie met een groep.  De Friese Meren bieden veel watersport vakantieplezier. U kunt via deze website accommodaties in Friesland huren voor grote groepen tot 60 personen.

Een groot vakantiehuis Friesland voor mindervaliden huren.

Op zoek naar een vakantiehuis of groepsverblijf in Friesland welke tevens geschikt is als vakantie accommodatie voor mindervaliden?  Er zijn in Friesland 4 grote vakantiehuizen te huur die geschikt zijn voor mindervaliden. U vindt deze grote en aangepaste vakantiehuizen in Pingjum, Arum en St. Annaparochie.  Deze aangepaste vakantiehuizen in Friesland hebben een capaciteit voor respectievelijk 16, 22, 40 en 60 personen.  Aanpassingen zoals een verhoogd toilet, aangepast toilet en slaapkamer zijn standaard in deze mindervalide vakantiehuizen in Friesland. Indien u een aangepast vakantiehuis in Friesland huurt voor iemand die aan een rolstoel gebonden is, is het belangrijk dat het vakantiehuis ook rolstoelvriendelijk en drempelvrij is.  Indien wij u kunnen helpen met het vinden van een groot en aangepast vakantiehuis in Friesland of elders in Europa vernemen we dat graag. Ook indien u op zoek bent naar een groot en rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Duitsland, België, Frankrijk of elders.

vakantiehuis grote groep buiten op het terras

Groot vakantiehuis Friesland met zwembad huren.

Als u op zoek bent naar een groot vakantiehuis in Nederland met privé zwembad, is Friesland niet de provincie met het grootste aanbod. Aleen in Blesdijke vindt u een 30 persoons vakantiehuis met verwarmd privé zwembad. Het betreft hier een verwarmd buiten zwembad. Dit grote vakantiehuis voor 29 a 30 personen in Friesland heeft maar liefst 13 slaapkamers en 7 badkamers. Dit luxe, grote vakantiehuis ligt in de buurt van het toeristische Giethoorn. Zeker in het kader van een familieweekend Friesland meer dan de moeite waard.  Net zoals de meeste grote vakantiehuizen in Friesland kan dit grote vakantiehuis met zwembad niet door groepen jongeren worden gehuurd.