Groot vakantiehuis Zuid-Limburg

Groot vakantiehuis Zuid-Limburg huren?

Zuid-Limburg, prachtige locatie om met groep op vakantie te gaan. Zuid-Limburg met zijn heuvels en dalen is een ideaal gebied voor een actieve groepsvakantie. Veel wandelverenigingen organiseren in de heuvels van Limburg hun jaarlijkse wandelweekend. Plaatsen zoals Valkenburg en Schin op Geul zijn geliefde plaatsen om een groot vakantiehuis Zuid-Limburg te huren. Maar ook plaatsen zoals Kessel, Epen, Bemelen en Baexem zijn geliefde bij toeristen en groepen in Limburg.

Groot vakantiehuis Zuid-Limburg huren voor groepen tot 50 personen.

Indien je een groot vakantiehuis zoekt voor een grote groep in Zuid-Limburg, is het goed om te weten dat er grote vakantiehuizen in Limburg te huur zijn welke geschikt zijn voor groepen tot 50 personen. Je kunt echter ook een kasteel of landhuis voor een grote groep voor 20, 30 of 40 personen in Limburg huren. De meeste kastelen en landhuizen in Limburg zijn geschikt gemaakt als groepsaccommodatie. Je vindt er meerdere badkamers en toiletten.

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Zuid-Limburg huren.

Indien één of meerdere deelnemers aan de vakantie in Zuid-Limburg rolstoelgebonden zijn, is het meestal ook mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantiewoning in Limburg te huren. Ook als de groep uit meer dan 6 personen bestaat zijn er mogelijkheden want in Zuid-Limburg zijn verschillende grote vakantiehuizen te huur die geschikt zijn voor een rolstoelvakantie. Je vindt je rolstoelvriendelijke vakantiewoning hier.

groep vrienden gezellig samen

Groot vakantiehuis Zuid-Limburg met privé sauna huren.

Het is mogelijk een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in Limburg met privé sauna te huren.  Deze behoren tot de categorie welness accommodaties. Een groot wellness vakantiehuis met voldoende slaapkamers en privacy is ook ideaal voor een familieweekend Limburg, zeker als de kinderen al wat ouder zijn en ook van wandelen houden.

Groot vakantiehuis Zuid-Limburg, voor weekend met kinderen.

In Epen bevindt zich een groot vakantiehuis voor 20 tot 25 personen welke niet alleen 10 slaapkamers heeft maar ook een tafelvoetbal spel, tennistafel, dartbord, sjoelbak en trampoline. Een fantastisch 20 persoons vakantiehuis voor een familieweekend met kinderen in Limburg. De 10 slaapkamers garanderen veel privacy en een goede nachtrust. De goede parkeergelegenheid, grote tuin en terras garanderen dat iedere groep zich hier goed thuis voelt.  Een 20 tot 25 persoons vakantiehuis Zuid-Limburg in een fantastische wandelomgeving.