Goede bedden tijdens vakantie

Goede bedden is goede nachtrust.


Wie een vakantie gaat boeken, kijkt met name naar de ligging van de accommodatie, het aantal slaapkamers, de voorzieningen van de vakantiewoning en de sfeer. Zelden wordt vooraf geïnformeerd of er goede bedden in de vakantie accommodatie zijn. Toch is de kwaliteit van bedden bijzonder belangrijk want op een goed bed met goed matras slaap je beter. Een bed hoeft niet van hotelkwaliteit te zijn, ook niet op je vakantieadres.

Boxspring bedden zijn de meest gebruikte bedden in grote vakantiehuizen.

In de meeste grote vakantiehuizen vind je boxspring bedden. Deze hebben een comfortabele ligging en garanderen qua comfort een goede nachtrust. Boxspring bedden zijn ook vaak in hoogte verstelbaar en zijn met name geschikt voor 50 plussers en senioren.  Het zijn bijna altijd goede bedden. Ze zijn perfect om te gebruiken als twee persoons bed maar ook éénpersoons bedden zijn vaak boxspring bedden. Deze luxe bedden zijn comfortabel en hebben ook vaak een verende bodem. Box spring bedden kunnen zelfs van hotelbedden kwaliteit zijn en zijn ook ideaal voor personen met rugklachten. De verschillen tussen deze bedden en verschillende soorten matrassen kunnen per vakantiehuis echter groot zijn. Indien u een groot vakantiehuis voor een groep huurt, is het zeker belangrijk te informeren naar de kwaliteit van de bedden. Zeker bij oudere personen is een goed bed bijzonder belangrijk.

Goede bedden hebben goede matrassen.

Een boxspring is feitelijk gezien alleen een bedbodem. Een boxspring combinatie is een combinatie van een boxspring onderstel en matras. Goede bedden hebben een goed matras. Soms hebben bedden in grote vakantiehuizen ook nog een top matras. Deze zorgen voor extra comfort tijdens de vakantie of weekendje weg. Goede bedden met goede matrassen dragen bij aan een fijne vakantie waarbij je goed uitgerust weer thuis komt. In de meeste luxe vakantiehuizen en groepsaccommodaties is de kwaliteit van de bedden goed. In de goedkopere vakantiehuizen kan er bespaard worden op de kwaliteit van de bedden en matrassen. Daar zal je zelden een bed van hotelkwaliteit aantreffen.

Een hotelbed boxspring voor thuis

Ben je verwend op vakantie en is jouw bed thuis ook aan vervanging toe? Neem eens een kijkje op het hotelbed, zij leveren kwalitatieve boxsprings. Alle matrassen en boxsprings worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.