Groepsaccommodatie 20 personen mannenweekend

Vind hier een groepsaccommodatie 20 personen België voor een mannenweekend

Indien je een groepsaccommodatie 20 personen België zoekt voor het vieren van een mannenweekend, heb je keuze te over. Met name in de Belgische Ardennen en aan de kust vindt je veel 20 persoons groepsaccommodaties voor een actief mannenweekend. In deze blog leggen we uit waarom het zo belangrijk is de juiste groepsaccommodatie 20 personen te vinden voor een mannenweekend en vooral waar de kansen en onmogelijkheden liggen.

De Ardennen, perfecte locatie voor een mannenweekend

Mannen groepen tot 20 personen die gaan voor een actief mannenweekend in België kijken natuurlijk naar de mogelijkheden een groepsaccommodatie 20 personen in de Ardennen te boeken. Of je nu wilt rotsklimmen, mountainbiken of paragliden, in de Ardennen is er op sportief gebied bijna alles mogelijk. Ook op het water of midden in de natuur. Het is dan wel de kunst de juiste accommodatie voor je weekendje weg met je vrienden in de Ardennen te vinden. Naarmate de groep groter wordt, wordt dat moeilijker. Ons advies, huur voor je mannenweekend Ardennen een vrijstaande groepsaccommodatie Ardennen met minimaal een bioscoopzaal en bar en biertap. Ideaal voor een mannengroep.

Groepsaccommodatie België met sportveld of voetbalveld

Een groepsaccommodatie met een voetbalveld of sportveld kan ook aantrekkelijk zijn. Huur in ieder geval geen groot vakantiehuis 20 personen of groepsverblijf op een vakantiepark Ardennen waar na 22.00 uur niet meer gefeest mag worden. Want, plezier maken een een pilsje drinken, dat moet ook na 22.00 uur nog kunnen. Lees hier meer over een groot vakantiehuis huren Belgische Ardennen

Groepsaccommodatie 20 personen aan de Belgische kust huren

De Belgische kust is wat mindere geschikt voor het vieren van een mannenweekend België met een grote groep vanaf 20 personen. Dat heeft alles te maken met het feit dat er nauwelijks villa’s, grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties aan de kust van België voor groepen van 14, 16 of 18 personen. Indien je toch je mannenweekend met een groep van 20 personen aan de Belgische Kust wilt vieren, kan je overwegen 2 vrijstaande villa’s van 10 of meer personen op een vakantiepark aan de kust te huren. Denk aan vakantieparken in de omgeving van De Haan of Bredene.

grote groep op het strand

Nadeel en voordeel als je 2 accommodaties huurt

Johan Cruijff zijn uitspraak, ieder nadeel heeft zijn voordeel klopt ook hier. Het nadeel is wel dat je in 2 verschillende accommodaties overnacht en dat je op het vakantiepark België aan zee meestal na 22.00 uur stil moet zijn. Het voordeel van 2 accommodaties op een vakantiepark is 2 huiskamers en het feit dat je meestal gratis gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Denk ook aan de mogelijkheden te kunnen fitnessen, bowlen, squashen en zwemmen. En vaak is de bar op het vakantiepark België tot in de kleine uurtjes geopend.

mannenweekend aan de bar

Mannenweekend vieren in Belgisch-Limburg.

Bestaat jullie vrienden groep uit mannen die woonachtig zijn in Vlaanderen én Nederland dan is het misschien een goed idee om een grote groepsaccommodatie of vakantiehuis 20 personen in Belgisch-Limburg te huren. Belgisch-Limburg is ook bosrijk en ook daar kan je met veel plezier een actie mannenweekend met een grote groep doorbrengen. Wat dacht je van kruisboog schieten of buggy rijden? In Belgisch- Limburg heb je volop de ruimte voor leuke en spannende activiteiten. Je kunt er zeker wel een vrijstaande en particuliere groepsaccommodatie 18, 20, 22 of 24 personen huren. Ook voor een mannenweekend waarbij paardrijden centraal staat of voetballen.