Particulier vakantiehuis met catering

Een particulier vakantiehuis met catering boeken

Catering boeken bij je grote vakantiehuis, dat maakt een groot verschil. Het is ook mogelijk bij een particulier vakantiehuis catering te boeken. Met voedselallergieën en diëten kan worden rekening gehouden.

bijzondere groepsaccommodaties banner

Waar kan je een groot en particulier vakantiehuis huren met catering?

Indien we het over een particulier vakantiehuis met catering hebben voor een groep van tenminste 20 personen, zijn er zo een 6 tot 10 accommodaties die aan de vraag van catering kunnen voldoen. Meestal huren de eigenaren van deze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties een cateraar in. Soms nemen de eigenaren het heft in eigen handen en bereiden ze zelf de maaltijden van de gasten. Dit zijn dan ook de accommodaties voor grote groepen waar de service en dienstverlening op het allerhoogste niveau is. Je vindt deze bijvoorbeeld bij Romantische Rijksmonumenten in Groningen.

grote familie samen buiten

landal zwemparadijs banner

Catering mogelijk bij vakantieparken

Naast de mogelijkheid bijvoorbeeld een 20, 24 of 30 persoons particulier vakantiehuis te huren waar catering mogelijk is, is het ook mogelijk een villa, groepsaccommodatie of vakantieboerderij te huren op een vakantiepark waar de mogelijkheid van catering bestaat.

Villaforyou wellness banner

familie buiten eten

Catering is maatwerk.

Catering, en zeker tijdens een familie weekend of vrienden uitje, is maatwerk. Je wilt tijdens je vakantie met de groep niet alleen verwend worden, je wilt zeker weten dat de maaltijden op tijd bezorgd worden, warm zijn en aangenaam opgemaakt. In dat opzicht bieden particuliere huiseigenaren wat voordelen. Zij bieden gewoonlijk de hoogste standaard en schakelen bijna altijd een bevriende cateraar in waar ze al jaren met volle tevredenheid mee samenwerken. Een extra reden om een particulier vakantiehuis met catering voor een grote groep te boeken.

landal zwemparadijs banner