Kasteel huren voor bruiloftsfeest

Een kasteel huren voor je bruilofts feest, voor een trouwfeest in een unieke sfeer. In deze blog wat tips als je een leuke locatie of bestemming voor je huwelijksfeest zoekt. Ook aandacht voor luxe cruises en verre rondreizen. Of je nu een kasteel wilt huren voor een groep van 20 of 30 mensen of samen met je geliefde een luxe cruise of stedentrip wilt boeken. Op deze en onze andere vakanties sites vind je veel inspiratie.

Kasteel huren of luxe vakantiehuis?

Als je romantisch bent aangelegd, ga je natuurlijk voor een authentiek kasteel in Frankrijk. Als je echter op luxe en comfort gesteld bent, kan je misschien beter een groot vakantiehuis met jacuzzi of villa met privé zwembad huren. Er zijn wel degelijk 20 persoons vakantiehuizen en kastelen te huur die geschikt zijn voor een bruiloft feest. Als je een luxe accommodatie zoekt voor jouw feest, neem dan contact met ons op. Ook als je een groot vakantiehuis met danszaal in de Ardennen of aan zee zoekt. Profiteer van onze gratis zoekservice.

Luxe cruise boeken in kader van trouwfeest.

Als je de huwelijksreis van je leven wilt maken, boek dan een cruise naar de Caribean of andere top bestemming in de wereld. Een populaire bestemming is Griekenland. Een all inclusive cruise op de Middellandse Zee bijvoorbeeld is ook mogelijk. Sommige grote cruiseboten hebben ook bruidssuites te huur. En als je een last minute cruise boekt, is dat nog extra goedkoop ook. Onze tip voor een huwelijksreis, boek een last minute cruise naar een verre bestemming op all inclusive basis. De champagne staat al voor je klaar.

Zelf je huwelijksreis organiseren?

Als je op zoek bent naar een kasteel, landhuis of andere accommodatie voor je bruiloft kan je dat zelf regelen of een weddingplanner inschakelen. Als je een verre reis wilt boeken en zelf je vliegtickets wilt boeken, kan je dat het beste zelf doen. Onze tip: Boek je vliegtickets last minute. Dat is veel goedkoper dan lang van tevoren je tickets voor je huwelijksfeest boeken. Misschien is een last minute Kreta een goed idee?
En als je zo ie zo een goedkope bruiloft wilt hebben, soms zijn ook kastelen en villa’s als last minute te huur. Voor overnachting met een grote groep en huwelijksfeest is het beter dit lang van tevoren te regelen. Zeker ook als je een groot vakantiehuis in België wilt huren.