Groot vakantiehuis Gelderland

Groot  vakantiehuis Gelderland huren.

Op zoek naar een vakantiehuis in gelderland? Bijvoorbeeld een vakantiehuis op de Veluwe voor 20, 22, 24 of 30 personen?? U vindt op dezer website naast grote vakantiehuizen en groepsverblijven in Gelderland ook vakantiehuizen voor grote groepen in Drenthe, Overijssel, Zeeland. Zuid-Limburg, Noord-Brabant en andere provincies in Nederland. 

bijzondere groepsaccommodaties banner

Onze grote vakantiehuizen in Gelderland zijn allemaal uniek. Of u nu een familieweekend in Gelderland wilt vieren en een accommodatie zoekt of een bedrijfsuitje organiseert en een mooie plek zoekt om te overnachten, hier vindt u de meest aantrekkelijke accommodaties van Nederland.


landal zwemparadijs banner

Groot vakantiehuis Gelderland voor 20 tot 30 personen.

Wie een 20 tot 30 persoons vakantiehuis in Gelderland zoekt, heeft hier diverse mogelijkheden.  Huur bijvoorbeeld een zéér luxe vakantiehuis voor 20 tot 30 personen op de Veluwe. 

Villaforyou wellness banner

vakantie grote groep vrienden

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt midden in de bossen van de Veluwe en u heeft hier absolute privacy. U kunt gebruik maken van een speeltuin en een zwembad.  Dat maakt dit grote vakantiehuis op de Veluwe geschikt voor een familie weekend. Naast deze luxe accommodatie op de Veluwe, hebben wij meer groepsverblijven in Gelderland te huur die geschikt zijn voor groepen tot 30 personen.  Ook indien u een groot vakantiehuis met zwembad in Gelderland of specifiek op de Veluwe zoekt.

Grote vakantiehuizen Gelderland voor groepen tot 40 personen.

Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor een grote groep, is het goed om te weten dat u via deze website een groot vakantiehuis van 20 tot en met 40 personen kunt huren.  Onze 40 persoons groepsaccommodatie betreft een luxe en verbouwde woonboerderij in Gelderland welke maar liefst 17 slaapkamers heeft. Ideaal voor een single weekend, vriendenweekend of familieweekend in Gelderland.  Dit grote vakantiehuis voor 40 personen is ook geschikt voor een verblijf met kinderen.  De accommodatie heeft een grote, omheinde tuin, een trampoline, speeltoestellen en kindermeubilair.  In de professionele keuken kunt u zelf maaltijden bereiden. U kunt dit groepsverblijf 40 personen huren op basis van zelfvoorziening maar natuurlijk ook een cateraar inhuren. Dit is een voorbeeld van een groot vakantiehuis Gelderland voor 30 tot 40 personen.

landal zwemparadijs banner