Vakantiehuis all inclusive

Je vakantiehuis all inclusive huren

Je vakantiehuis voor je familie- of vrienden groep all inclusive huren, wat is dat nu weer?

bijzondere groepsaccommodaties banner

Je vakantiehuis of groesaccommodatie all Inclusive, huren. Verstandig in deze tijd.

Indien je een groot vakantiehuis wilt gaan huren, bijvoorbeeld voor 20, 22, 24 of 30 personen, kan je dat op een aantal manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis 20 personen met zwembad en sauna huren waarbij de energie kosten van het zwembad en sauna achteraf berekend worden op basis van het gebruik of zo een groot vakantiehuis huren inclusief alle energiekosten. Omdat de kosten van energie enorm zijn toegenomen, raden wij aan inclusief te huren. Dus je grote vakantiehuis all inclusive te reserveren, inclusief energie, water, kosten gebruik zwembad, sauna en eventueel linnengoed.

familie buiten eten

landal zwemparadijs banner

Hoge energieprijzen

Ook eigenaren van grote vakantiehuizen en groepshuizen worstelen met de hoge energie prijzen. Of je een groepshuis nu inclusief of exclusief energiekosten moet verhuren, is ook een beetje koffiedik kijken. De prijzen van gas en elektriciteit kunnen alle kanten op maar ook wel verdubbelen in een jaar. Verreken je dat achteraf of verhuur jij je groepshuis all inclusive? Alles heeft te maken met energie keuzes en de risico’s die daar aan verbonden zijn.

Villaforyou wellness banner

privé binnenzwembad genieten

Groot vakantiehuis met binnenzwembad

Het verwarmen van een binnenzwembad kost veel energie, zeker als je de temperatuur van het water verwarmt rond de 27 graden. Huur een groot vakantiehuis met binnenzwembad daarom altijd inclusief energie in de huurprijs. De all inclusive prijs zal pittig zijn maar beter daarvoor kiezen dan een eindafrekening krijgen van 1.000 euro.

landal zwemparadijs banner