Groepshuis 20-22 personen

Op zoek naar een groepshuis 20-22 personen?

Groepshuizen zijn grote vakantiehuizen die in het bijzonder geschikt zijn voor grote families, vriendengroepen en personeelsuitjes. Indien je op zoek bent naar een groepshuis 20-22 personen België, Nederland, Duitsland of Frankrijk, vind je deze hier. Maar ook een groepshuis voor 28, 30, 34 of 40 personen vind je op deze unieke website. Van grote vakantiehuizen voor families tot grote groepsaccommodaties voor groepen tot 120 personen. Je kunt hier een groepshuis huren voor groepen groter dan 22 personen.
Er zijn ook grote vakantiehuizen Limburg als groepshuis te huur. Ook voor een weekendje Zuid-Limburg met 22 personen.

Hoe vind je het ideale groepshuis?

Of je nu een groepshuis voor 20, 22, 24, 28 of 32 personen zoekt, het zoeken gaat als volgt. Selecteer via de zoekbox op deze pagina eerst het land en eventueel de regio en geeft aan met hoeveel personen en huisdieren je een groepsverblijf wilt huren. Geef vervolgens de bijzonderheden op zoals een groepshuis met zwembad of sauna of groepshuizen met omheinde tuin. Als je een selectie hebt gemaakt van de groepshuizen 20 tot en met 22 personen die beschikbaar zijn, kun je ook nog zoeken op aantal slaapkamers en andere faciliteiten. Uiteindelijk blijven alleen die groepshuizen over die passen binnen je zoekopdracht en budget. Zo vind je ook snel een geschikt familiehuis voor je familieweekend.

grote familie samen buiten

Groepshuis 20-22 personen in Ardennen?

Groepshuis 20, 22 of 30 personen in de Belgische Ardennen huren of Ardennen Luxemburg? Groepshuizen in de Ardennen zijn zéér gewild bij vriendengroepen, verenigingen en grote families. Ook voor weekendjes weg met grote groepen worden regelmatig groepshuizen Ardennen gehuurd. Via deze site kan je een groepshuis Ardennen voor een familieweekend of vriendenweekend huren maar er zijn ook grote groepshuizen te huur voor schoolreisjes, schoolkampen en werkweken. Als je een groepshuis 20-22 personen in de Ardennen zoekt, kan je ook kijken binnen het aanbod grote vakantiehuizen Ardennen. Veel grote vakantiehuizen in de Belgische- en Luxemburgse Ardennen zijn geschikt voor familie uitjes en andere grote groepen. Een vakantiehuis 20 personen met sauna is ideaal als vriendinnen weekend accommodatue.

Groepshuis 22 personen met meer dan 8 slaapkamers?

Op zoek naar een 22 persoons groepshuis met 8, 9, 10 of meer slaapkamers? Via deze site kan je ook grote vakantiehuizen met een bepaald aantal slaapkamers selecteren. Ook grote groepsaccommodaties in België, Nederland en Duitsland met 18, 19, 20, 21 of 22 slaapkamers. In het geval van een groepshuis 20-22 personen in West-Vlaanderen of Belgische Kust, er zijn grote groepshuizen beschikbaar met meer dan 10 of 12 slaapkamers.

Een groepsverblijf in een bepaalde plaats huren?

Via de zoekbox op deze website kan je ook naar groepshuizen in specifieke plaatsen zoeken. Op zoek naar een groepshuis in Spa, Malmedy, Domburg of Renesse? Vul in de zoekbox de naam van de vakantieplaats in en er verschijnt een overzicht van beschikbare groepshuizen.