Vakantiehuis 30 personen België vriendenweekend

Op zoek naar een vakantiehuis 30 personen België, vriendenweekend?

Uw zoekopdracht.

Je bent op zoek naar een 30 persoons vakantiehuis in België” Minimaal 7 slaapkamers en 4 badkamers?
Voor de periode 9 oktober tot 11 oktober 2020? 2 nachten? Een vriendenweekend accommodatie moet leuk gelegen zijn en goede faciliteiten hebben. Daarnaast staat een sfeervolle inrichting en comfort natuurlijk voorop.
Op basis van uw zoekopdracht hebben wij de volgende vakantiehuizen voor 30 personen in België gevonden. Bijna al deze grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties zijn geschikt voor een vriendenweekend in oktober met volwassenen en kinderen.

Bij Belvilla gevonden: Minimaal 30 personen, België, ideaal voor vriendenweekend

Bij Heerlijke Huisjes gevonden: vriendenweekend accommodatie Ardennen 32 personen.

Bij Natuurhuisje, vriendenweekend accommodaties België in de natuur

Belangrijk bij keuze vriendenweekend accommodatie België

Een accommodatie voor een vriendenweekend kiezen is heel anders dan die voor een familieweekend. Met name het aantal slaapkamers en de faciliteiten zijn belangrijk bij een vriendenweekend accommodatie voor 30 personen in België. Als er kinderen mee komen is speelgelegenheid in het huis belangrijk. De weergoden kunnen immers ook tegenzitten. Een groot vakantiehuis met zwembad, privé sauna of jacuzzi is natuurlijk ideaal. Een biljart en tafeltennistafel geven een vriendenweekend nog meer mogelijkheden. Veel plezier bij het boeken van je vriendenweekend accommodatie in België van 9 tot en met 11 oktober 2020.