Vakantiehuis 8 tot 20 personen huren

Grote vakantiehuizen 8 tot 20 personen.

Via deze website zijn grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, groepsbungalows en villa’s te huur voor groepen vanaf 20 personen. De doelgroep die op zoek is naar een accommodatie voor een kleinere groep dan 20 personen, wordt hier niet bediend. Daar hebben we andere websites voor. Op deze pagina een overzicht van websites waar ook kleinere groepen een accommodatie kunnen vinden voor een familieweekend, mannenweekend, actief groepsuitje of vriendinnenweekend. We beperken ons hier tot het aanbod vakantiehuizen vanaf 8 personen.

bijzondere groepsaccommodaties banner


Familie weekend vakantiehuizen

Via de site familieweekend accommodatie kan je luxe vakantiehuizen, villa’s en groepsaccommodaties huren vanaf 8 personen. Deze website richt zich op familie groepen. Je vindt er onder andere familie groepshuizen met speelkamer en speeltoestellen. Alle accommodaties die op deze site worden aangeboden, zijn geschikt voor families. Of je nu een luxe accommodatie zoekt voor een familiereünie of familie vakantie. De perfecte accommodatie vanaf 8 personen vind je hier.


mannenweekend aan de bar

Vrienden groep vakantiehuizen vanaf 8 personen

Vrienden- en mannen groepen hebben hele andere behoeften dan familie groepen als het om weekendjes weg gaat. Vrienden groepen zijn vooral op zoek naar grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met bar en biertap. Ze willen graag een tafeltennistafel en poolbiljart in het vrienden vakantieverblijf terwijl voetbalgroepen een sportveld bij het groepsverblijf belangrijk vinden. Voor al die mannen- en vrienden groepen hebben wij goed nieuws. Op de website vriendenweekend uitjes vind je uitsluitend accommodaties die geschikt zijn voor vrienden groepen. Of je nu een vrienden groep vakantiehuis zoekt voor 8, 9, 12, 20, 30 of 40 personen. Je vindt de meest geschikte vrienden groep accommodaties daar.


Vakantiehuizen en villa’s met binnenzwembad.

Op deze site vakantiehuis-20-personen.be, kan je grote vakantiehuizen, villa’s en groepsaccommodaties met privé binnenzwembad vinden vanaf groepen van 20 personen. Indien je echter met een kleinere groep dan 20 personen een vakantiehuis of villa met privé binnenzwembad zoekt, krijg je géén aanbod. Gelukkig is er de website vakantiehuis-met-binnenzwembad.be. Daar kan je luxe vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa’s met binnenzwembad vinden vanaf 8 personen. Ook in België en Nederland. Deze luxe accommodaties met overdekt en verwarmd zwembad zijn meestal geschikt voor familie- én vrienden groepen. Jongeren groepen worden bijna altijd uitgesloten.


Villaforyou wellness banner

privé binnenzwembad genieten

Vakantiehuis huren op vakantiepark met binnenzwembad

Groepen die op zoek zijn naar de huur van een groepshuis of groepsvilla op een vakantiepark met binnenzwembad moeten vaak zoeken naar de mogelijkheden. Vakantieparken genoeg, echter niet altijd voor groepen en al helemaal niet met binnenzwembad. Gelukkig is er de website vakantiepark met binnenzwembad waar je snel een familie- of vrienden groep accommodatie op een park met verwarmd binnenzwembad of zelfs subtropisch zwemparadijs gevonden hebt. Op enkele van deze parken met overdekt zwembad vind je ook groepsbungalows en andere accommodaties voor grote groepen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een 22 persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie op zo een park met zwembad te huren.


Vakantiehuis huren voor een vriendinnenweekend

Op deze site vind je een groot aanbod vakantiehuizen voor vriendinnen groepen. Echter het begint hier pas bij grote vakantiehuizen vanaf 20 personen. Vriendinnen groep vakantiehuizen hebben als kenmerk “wellness”. Het zijn in de regel luxe vakantiehuizen met faciliteiten zoals sauna, hottub, jacuzzi of whirlpool. Vaak hebben deze verwen accommodaties zelfs 2 wellness faciliteiten zoals spa en sauna of ligbad en jacuzzi. Waar vind je nu vriendinnen verwen accommodaties voor groepen kleiner dan 20 personen? Op de website vriendinnen weekend. Sommige van deze verwen accommodaties liggen in de buurt van steden zoals Luik, Maastricht, Antwerpen of Amsterdam. Veel vriendinnen groepen gaan tijdens zo een weekendje weg shoppen en dan zijn steden met winkels en uitgaansmogelijkheden ideaal. Zuid-Limburg is voor veel vriendinnen groepen favoriet.


vakantie met hond Ardennen

Vakantiehuizen waar de hond welkom is

Een weekendje weg met een groep en hond? Op de website vakantiehuis 20 personen.be vind je accommodaties waar honden toegestaan zijn, echter alleen voor groepen vanaf 20 personen. Op de volgende 3 websites vind je een groter aanbod met hond. Ook voor een chalet of vakantiehuis grote groep met hond en omheinde tuin.


landal zwemparadijs banner